Contact

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken voor een kennismaking?
Neem telefonisch contact met ons op, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website.

Groene Hil

Groene Hil 20, 4822 RS Breda
076 543 90 08

Kroeten

Moeraszegge 73, 4823 MH Breda
076 549 60 65

 

Indien zich buiten schooltijd, in weekenden of in vakanties calamiteiten voordoen zoals onraad bij onze gebouwen of een andere gebeurtenis waarvoor u ons dringend nodig heeft dan is de directie te bereiken. U kunt uiteraard bij onraad ook zelf de politie informeren.

 

 

  Ik ga akkoord met het gebruik van mijn gegevens door NBS Burgst voor het reageren op deze vraag en/of om contact op te nemen.

  Burgst is een fijne school want er zijn veel juffen die ons goed kunnen helpen. We hebben veel leuke boeken in de bieb. We doen vaak leuke activiteiten zoals een sponsorloop voor een groen schoolplein. We werken met thema’s zoals herfst/winter, we doen mee met de kinderboekenweek en sinds kort hebben we een burgstatelier waarin we onze talenten kunnen laten zien. Er wordt altijd aandacht besteed aan onze verjaardagen, die worden altijd leuk gevierd met spelletjes en muziek. Voor lastige vragen is er altijd iemand die tijd heeft om je te helpen. Ruzies worden altijd opgelost.

  Sarah, Xanna, Yannick en Jasper. Groep 7

  Soms is het op school best moeilijk. Maar voor de rest is het echt heel leuk en leer je veel!

  Roos, groep 5

  Ik vind dit een erg leuke en leerzame school. Een paar dingen vind ik echt geweldig! De juffen zijn super lief, de Techniekweek was super en met alle feesten hebben we altijd iets leuks op school. Ik was nooit zo goed in spelling maar met hulp van al de juffen mag ik nu naar de HAVO!

  Laura, groep 8

  Ik zit in groep 8. En ik vind deze school heel erg leuk. Er wordt wel veel huiswerk opgegeven maar daar ben ik eigenlijk wel blij mee omdat we dan goed leren en goed leren plannen. Er wordt heel duidelijk les gegeven en als je iets niet snapt is er veel aandacht voor je. Ik vind het jammer dat ik volgend jaar van deze school af moet gaan.

  Sophie, groep 8

  Voor onze kinderen de ideale school omdat zij de ruimte krijgen om te zijn wie ze zijn, er veel aandacht is voor sociale vaardigheden en het optimaal en op een speelse manier te ontwikkelen op elk niveau. Er is veel persoonlijke aandacht van de leerkracht(en) voor de leerlingen, maar ook de ouders worden gezien en gehoord.

  Fam. van Rosmalen